kozmetikai tanfolyamok_ slider

Kozmetikai tanfolyamok

Kozmetikai továbbképzések 1997 óta

Cégünk rendszeresen tart tanfolyamokat különböző témákban frissen végzett, vagy akár több éve a szakmában dolgozó kozmetikus szakemberek számára. A továbbképzéseket magasan képzett szakoktató tanárok, kozmetikus mesterek tartják, akik mind az elméleti tudásukkal, mind a szakmában töltött idejükkel méltán képviselik a kozmetikus szakma csúcspontját. Dolgozz Te is csúcsminőségű termékekkel. Ismerd meg őket bázistanfolyamokon, tanuld meg a Glycopeeling hámlasztás folyamatát.

10472_protection_en_anti-ageing_masker_04

Bázistanfolyam- Lanèche, Henriëtte Faroche, vagy Courtin

Olyan kozmetikusoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a Lanèche, Henriëtte Faroche, vagy Courtin termékek iránt, szeretnének bővebb információkat kapni a hatóanyagokról, kezelésekről. A tanfolyamok általában kis csoportokban, családias hangulatban zajlanak, 5-6 órán keresztül tartanak, rendszerint délelőtt 10-től 15 óráig.  A kurzus két részből áll: elméleti oktatás, amikor részletesen beszélünk a termék tulajdonságairól, hatóanyagokról, minden egyes termék bőrre gyakorolt hatásáról. A gyakorlati rész, amikor a résztvevők személyesen is meggyőződhetnek a termékeink hatékonyságáról.

Minden résztvevő kap:

  • Tanfolyami dossziét, amiben részletesen megtalálhatóak a termékek a hatóanyagokkal együtt, valamint a felhasználási javaslatuk.
  • Többféle termékmintát kipróbálásra
  • Diplomát, mely a tanfolyamon való részvételt igazolja
  • Regisztrációt, mely 10%-os kedvezményre jogosít minden szakmai kiállításon vásárolt Lanèche, Henriëtte Faroche, vagy Courtin termék esetén

Konzultációs nap: Lanèche, Henriëtte Faroche, vagy Courtin

Olyan kozmetikusoknak ajánljuk, akik már partnereink, dolgoznak valamelyik termékünkkel esetleg bővíteni szeretnének termékcsaládot.

Konzultációs napokat díjmentesen tartunk, előzetes bejelentkezés alapján, melyen a termékek hatóanyagait, bőrre gyakorolt hatásait, kezelések gazdasági számításait beszéljük át, illetve problémaorientált kezeléseket mutatunk be.

sminktetováló és hatóanyag ismereti kozmetikai tanfolyamok

Lanèche Glycopeeling AHA savas hámlasztás tanfolyam

A tanfolyamon a bőr intenzív hámlasztásának biztonságos lehetőségeit oktatjuk. A hámlasztás indikációit és kontraindikációit tanuljuk meg, az AHA savak fajtáit, jelentőségit ismertetjük. A komplett folyamatot modellen mutatjuk be, akin teljes bőrmegújító kezelést alkalmazunk, melynek lépéseit, felhasznált anyagok tulajdonságait vesszük át részletesen. A tanfolyamon az otthoni ápolásra vonatkozóan is kapnak információt a résztvevők. A Glycopeeling kezeléssel markánsan új lehetőséget vihet a kozmetikus a munkájába!

Minden résztvevő kap:

  • Tanfolyami dossziét, amiben részletesen megtalálhatóak a termékek a hatóanyagokkal együtt, valamint a felhasználási javaslatuk.
  • Többféle termékmintát kipróbálásra Diplomát, mely a tanfolyamon való részvételt igazolja
  • Regisztrációt, mely 10%-os kedvezményre jogosít minden szakmai kiállításon vásárolt Lanèche, Henriëtte Faroche, vagy Courtin termék esetén

Vedd fel velünk a kapcsolatot!