3-4 hétig tartó intenzív szín, ragyogó fény a szempilláknak, szemöldöknek. Dúsít, vastagít, ível! Közel 20 éves tapasztalatunk alátámasztja, hogy az Orenna a legjobb tartós szemöldök festék és szempillafesték a professzionális termékek piacán.

 Az Orenna szemöldökfesték, valamint szempillafesték használata tökéletes megoldást jelent a kozmetikusok számára. A legjobb bizonyíték nem más mint a vendégek elégedettsége. A több héten át tartó intenzív színek már bizonyítottak és kifogástalanul meggyőzőek. Szinte minden kozmetikus ismeri az Orenna festékeket, aki egyszer kipróbálta és tapasztalta a különbséget, sosem fogja beérni kevesebbel!

Az Orenna szupertartós szemöldök és szempillafesték (3-4 hétig megmarad az intenzív szín) gyengéd formulája nem okoz allergiát, érzékenységet.


Hozzá tartozó peroxid géllel kikeverve káprázatos színeket alkothatunk. A szempillák nemcsak tökéletesen mély színt kapnak, hanem szépen csillognak és bársonyosan puhák is lesznek! Többek között ez is az Orenna tartós szempillafesték egyik nagy előnye.

A Orenna termékeket az Európai Unióban gyártják, ennek megfelelően mind a szempillafesték, mind a szemöldök festék rendelkezik egészségügyi engedéllyel.