Legyen tökéletes sminkje, amilyenről mindig is álmodott, úgy, hogy közben nem kell félnie a sminktermékek káros hatásaitól!

A Németországból érkező Marie Christine sminktermékeket kifejezetten érzékeny bőrrel rendelkező hölgyek is használhatják, hiszen adalékanyag mentesek. Értékes összetevőkkel javítják a bőr állapotát és ápolják annak struktúráját!

Az S.O.S. szempilla növesztő szérumja már bizonyított a piacon!    

A Marie Christine terjedelmes és sokoldalú palettával áll az Önök rendelkezésére, gondoskodva arról, hogy minden megtalálható legyen, ami egy tökéletes sminkhez szükséges. Nincs annál tökéletesebb érzés egy szépülni vágyó nő számára, amikor sminkelés közben még ápolja is a bőrét. Válasszon okosan, hiszen a Marie Christine termékcsalád tökéletes választás az év minden napjára, és elegánsan helyt áll akár szépségszalonjában is! 

Minden termékünk kellemes viseletet és selymes púderszerű hatást biztosít. Mindemellett pedig magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, parabén és ásványi olaj mentesek!

Marie Christine termékek

Lépj tovább a webshopra és fedezd fel a számodra megfelelő Marie Christine termékeket!

A smink alapszabálya: 

Csak friss és szépen ápolt bőr adhat igazi alapot sminkünknek, ezért ne felejtsük el rendszeresen kezelni, vagy kezeltetni!