Arcápolás

A vendég bőrének diagnosztizálása után tudjuk összeállítani a kozmetikai kezeléshez használt leghatékonyabb terméksort. A bőr táplálásához magas hatóanyag tartalmú krémet és gélmaszkot, szérumokat, ampullákat tudunk a bőr mélyebb rétegébe juttatni. Válogathatsz kezelőkittek és Lanèche Szépségápoló Programjaink közül.

Mindannyian tudjuk, hogy a tisztítás után nagyon fontos a bőr táplálása, regenerálása, hidratáció és bőrlégzés fokozása, melyhez nagy segítséget tudnak nyújtani az oxigénes és vitaminban gazdag termékeink.

A helyes bőrdiagnosztika után egy jól felépített kezelés már az első alkalommal látványos eredményt tud adni. Figyelnünk kell a vendég bőrének változására, és ennek a figyelembe vételével válasszuk meg a kezelőanyagok és technológiák típusát. Az állapotot befolyásoló tényezők lehetnek többek között: az évszakok változása, a stresszfaktor, az egészségi állapot, az életmód és még megannyi ok.

Ahhoz, hogy teljeskörű kezelést tudjunk nyújtani a vendégeinknek, nemcsak az alap kezelési formát alkalmazzuk, hanem  feltétlenül fontosak a speciális hatóanyag koncentrátumok és kezelőszettek. Ezek tökéletesek egy komplex kezeléshez, melyet számos bőrproblémához tudunk felhasználni.

Gépi Kezelések

Mi abszolút hiszünk az érintés fontosságában, így azt gondoljuk a manuális eljárásoknak nagy szerepe van a kozmetikában. Ellenben rengeteg olyan probléma van, melyet géppel hatékonyabban illetve gyorsabban tudunk kezelni. Így a manuális és gépi  kombinációt tartjuk a legeredményesebb megoldásnak.  Bár minden ampullánk és szérumunk manuálisan is bedolgozható, felszívódásának hatékonyságát kozmetikai gépekkel segíthetjük. Ehhez a szükséges vivőanyag (carrier) is kapható nálunk. Termékkínálatunkban megtalálhatóak gélek, és maszkok is.

Keresd termékeinket például: Bőrcsiszolás (dermabrázió); AHA savas hámlasztás után; ultrahang; iontoforézis; mezoterápia; dermaroller; Hyaluron Pen; Plazma kezelések részeként.

Invazív és non-invazív eljárásokhoz alkalmazhatunk ampullákat vagy szérumokat, melyek számos probléma kezelését segítik – típustól függően –
alipikus bőrökre, couperosa, szeborea és akné vagy hatékonyak ránctalanításhoz.

Bővebb információkért a részletes használatukhoz keress fel bennünket vagy jelentkezz tanfolyamainkra! Minden évben több alkalommal indítunk hatóanyagismereti illetve 50%-os AHA savas hámlasztás workshopot. Bármi kérdésed adódik szívesen állunk rendelkezésedre!