Hyaluron szérum 4,6%

Az egyedülálló Santana Hyaluron Szérum, speciális készítmény, amely képes mélyen behatolni a bőr kötőszövetébe, ezzel célzottan optimalizálja bőrünk hyaluron tartalmát. Alkalmas mindennapi használatra, vagy egy intenzív ránctalanító kúra során is. Ultrahanghoz, és mezoterápiás gépi kezelésekhez szintén ajánlott…

Kiszerelés: 30ml

Érdemes együtt vásárolni

SKU 448 Kategória Címke

Hyaluron szérum 4,6%

Hyaluron szérum 4,6%
pumpás steril csomagolás

Anti Aging Booster minden bőrtípusra tűs és tű nélküli mezoterápiához.

A hyaluronsav, a szervezet saját anyaga, ugyanúgy, mint a kollagén, vagy az elasztin.
A szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotó eleme, mely felelős azok rugalmasságáért vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. Tehát a hyaluronsav az, ami biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét! Az évek során bőrünk veszít a hyaluronsav tartalmából, megjelennek a ráncok, a bőrünk egyeletlenebbé válik. Az idő múlását nem lehet megállítani, de a hatását lecsökkenthetjük!
Az egyedülálló Santana Hyaluron Szérum, speciális készítmény, amely képes mélyen behatolni a bőr kötőszövetébe, ezzel célzottan optimalizálja bőrünk hyaluron tartalmát. Ugyanakkor a bőr felületén azonnal tapasztalható kisimító, ránctalanító hatása is. A hosszú életű, fiatalos bőr nem álom többé! A gél 3 féle méretű hyaluron molekulát tartalmaz, melynek különböző feladata van a bőr ápolásában és táplálásában!

Alkalmas mindennapi használatra, vagy egy intenzív ránctalanító kúra során is. Ultrahanghoz, és mezoterápiás gépi kezelésekhez szintén ajánlott. Orvosi tisztaságú, így tűs mezoterápiához is alkalmazható. 4,6-os hyaluron tartalmú készítmény!

Hyaluron szérum 4,6%
pumpás steril csomagolás
Kiszerelés: 30ml

Miért válaszd a professzionális termékeket a drogériások helyett?
Profi felhasználásra készülnek, kozmetikusaink országszerte használják.
Ha szereted a magasabb hatóanyag-tartalmat.
A hatásosabb, jobb eredményt.

Ezek is érdekelhetnek