A Lanèche speciális bőrápoló termékek teljes választékával és egyedülálló Innovációs Szépségápoló Programmal rendelkezik.

Mindezek megismertetésében szakoktatóink és képviseleteink nyújtanak teljes körű segítséget. Az Innovációs Szépségápoló Program része megtanítani kozmetikusainkat, hogy Lanèche Szépségszakértővé váljanak.
Szépségszakértő az lehet, aki komplex tanfolyamunkat elvégzi és megismeri a termékek használatát. Az ismeretek birtokában hihet a sikerében és emelheti szalonja színvonalát.

MIÉRT PONT A LANÈCHE?

  • A Lanèche termékek összetevői biztonságosak és hatásuk eredményességét kutatások igazolják.
  • A kozmetikumok ereje a kettős hatásban rejlik, hiszen bejuttatja a bőrbe a tápláló hatóanyagokat, másrészről pedig ösztönzi a bőrt, hogy az saját mechanizmusát helyreállítsa (ezt hívják biomimetikus hatásnak).
  • A bőrápoló készletek mellett, egy Innovációs Szépségápoló Programmal is rendelkezik, vagyis olyan személyre szabható kezelési tervvel, mely a vendég igényeihez igazítható.
  • A cég létrehozott egy tréning programot, mely átfogó termékismertetésről, a kezelési programok bemutatásáról, a sikeres üzletvezetésről és különleges masszázstechnikákról szól.
  • Széleskörű promóciós és szakoktatói támogatást nyújt ügyfelei számára.
  • A Lanèche a gyártás és csomagolás során maximálisan igazodik az európai szabályokhoz és irányelvekhez. A termékek Magyarországon regisztráltak, és persze egészségügyi engedéllyel is rendelkeznek. Europian Cosmetic Directive “76/768/EEC”

A tiszta, természetes hatóanyagok felhasználásának ősi tudományát kombinálták a legmodernebb bőrápolási technikával. Laneche termékeink sikerének titka, hogy lehetővé teszik a személyes tanácsadás mellett az otthoni bőrápolást is. 

 A márka széleskörű bőrápoló termékcsaláddal rendelkezik.

 A Laneche magas minőséget és megfizethető árat biztosít, mind a kozmetikus, mind pedig a vendég számára.

Legyen Ön is Laneche szépségszakértő!

Lanèche termékek

Lépj tovább a webshopra és fedezd fel a kozmetikádhoz illő krémeket, kezelőanyagokat!

HATÓANYAG KIVÁLASZTÁS

 

A Lanèche termékek alapanyagait olyan szerves összetevők képezik, melyek mind természetes anyagok.
Minden termék növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitamint, provitamint, koenzimeket, antioxidánsokat tartalmaz.
A Lanèche hatóanyagok kiválasztásának kiindulópontja a pozitív dermatológiai hatás, amelyeket úgy alakítanak ki, hogy azok megegyezzenek a bőrstruktúrával, vagyis ezek biomimetikus hatású készítmények.
Ennek köszönhetően képesek arra, hogy az azonos folyamatokat befolyásolják, és az eltérő bőrproblémákat hatékonyan megoldják.
Ebben az esetben nem egy egyszerű külső bőrápolási folyamatról van szó, hanem a természet szimulálásáról, a sejtek szintjén történő azonos funkciók támogatásáról és aktivizálásáról. Megkezdődik a bőr megújulása, melynek hatása a felhámon is túlér. Az eredmény a károsított bőrfelület helyreállítása, és a teljes bőrfunkció javulása.

A Lanèche termékek kifejlesztése során nem végeztek állatkísérleteket!