A Santana kozmetikumok az évek során dinamikus, innovatív bőrápolási termékcsaláddá váltak. Az emberi testben lejátszódó természetes biológiai és fiziológiai folyamatok, valamint a legújabb kozmetikai találmányok ismeretei vezettek el a Santana ampullák kifejlesztéséhez. A termékek biztonságos, steril körülmények között készülnek és rendkívül hatékonyak. Ezek az aktív hatóanyagok képesek koncentráltan behatolni a bőrbe és ott kifejteni hatásukat. A bőr rétegeinek jelentős változásához azonban szükséges lehet néhány hét, különösen ahhoz, hogy a bőr egészséges aktív működését visszanyerje.

A Santana ampullákban bőrazonos, természetes, természetazonos és aktív hatóanyagokat alkalmaznak, melyeket körültekintően választottak meg, és bőrkompatibilis anyagon teszteltek.

A Santana ampullák prémium, hermetikus csomagolásban készülnek. A légmentes csomagolás meggátolja a levegő és a mikroorganizmusok bejutását, mellyel biztosítja a stabilitást a hatóanyagok számára. Teljesen kizárt, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön a termékekbe.

Santana termékek

Lépj tovább a webshopra és fedezd fel a számodra megfelelő Santana termékeket!