Fiatalos lendület az aromaolajok erejével!

A Henriëtte Faroche professzionális kozmetikum, színes, dinamikus megjelenésével és kedvező áraival egyre több kozmetikus partnerünk választását elnyeri.

A tiszta, természetes hatóanyagok felhasználásának ősi tudományát kombinálták a legmodernebb bőrápolási technikával. Henriëtte Faroche termékeink sikerének titka, hogy lehetővé teszik a személyes tanácsadás mellett az otthoni bőrápolást is. 

 A márka széleskörű bőrápoló termékcsaláddal rendelkezik.

    A Henriëtte Faroche magas minőséget és megfizethető árat biztosít, mind a kozmetikus, mind pedig a vendég számára.

Legyen Ön is Henriëtte Faroche szépségszakértő!

 

 

Szépségszakértő az lehet, aki elvégzi komplex Henriëtte Faroche tanfolyamunkat. A hatóanyag ismereti workshop alatt megismerkedhettek a teljes termékskálával. Ebbe beletartoznak az ajánlott kezelések felépítési menetei, a termékek főbb hatóanyagagainak megismerése, illetve érzékszervi próba is. A Henriëtte Faroche kezelőanyagok szinte az összes alap bőrproblémára tudnak hatékony megoldást nyújtani.

Éljen a Henriëtte Faroche professzionális kozmetikum adta előnyökkel!

Az alap bőrtípusokat ápoló termékcsaládok mellett egyre nagyobb igény van a problémaorientált kozmetikai kezelésre, bőrápolásra.

Főbb termékcsoportok bőrtípusonként:

  • Brilliant – Az érett bőr több figyelmet igényel, ezért számukra lett kifejlesztve a Brilliant termékcsalád, E-vitaminnal dúsítva. Speciálisan az öregedő, rozáceára hajlamos bőr ápolásában segít. 
  • Vitamin C – A termékcsalád a fakó, érett bőrnek nyújt vitaminpótlást. A vitaminok stimuláló hatása jól ismert, javítják a bőrstruktúrát, antioxidáns hatású. A termékcsalád használata segít megelőzni a pigmentfoltképződést. 
  • Hydrasensce – száraz, vízhiányos bőr ápolására készült. A termékcsalád használata segíti a bőr intenzív hidratációját, helyreállítja a hidrofil-lipid rétegét, ezáltal gátolja a túlzott folyadék veszteséget.
  • Matifiante – speciálisan a zsíros, tisztátalan bőrre lett kifejlesztve. Hatóanyagaik fertőzésgátló hatásúak, gyógyítják az irritált bőrt, csökkentik a szeboreás tüneteket. Csökkentik a zsírfényt.
  • Sensilence – kifejezetten az érzékeny bőr ápolására kifejlesztett termékcsalád. A külső környezeti hatásokra legérzékenyebben reagáló bőrt is hatékonyan tudjuk kezelni.
  • Faromatique koncentrátumok – 100%-os tisztaságú növényi esszenciális olajokat tartalmaznak, melyek professzionális használata az aromaterápián alapul. 7 különböző fajta koncentrátum létezik, melyek a teljes Henriëtte Faroche termékcsaláddal kombinálhatóak.