Professzionális kozmetikai termékek nagykereskedése

Szakmabeliek számára.

Széles termékportfólió
Kedvező nagykereskedés árak
Személyes átvétel és online rendelés
Kiemelt ügyfélszolgálat

Nyitvatartás

Üzlet

Elérhetőség

Lanèche Hungary Képviselet

Kedves Kolléga!

A webshopunkban professzionális kozmetikumok arzenáljával találkozhatsz. A Lanéche cég több, mint 30 éve forgalmaz és gyárt professzionális kozmetikai termékeket.

Hiszünk benne, hogy a kozmetikában kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket érdemes használni és otthoni ápolásra is ajánlani. A Lanéche professzionális bőrápoló és kozmetikai termékek teljes választékával és egyedülálló Innovációs Szépségápoló Programmal rendelkezik.

Általunk forgalmazott termékek célzottan nyújtanak segítséget egyes bőrproblémákra, főleg Courtin gyógyhatású termékcsaládunk, amely gyulladt, aknés, sebes bőrök gyógyítására kifejezetten alkalmas. Kezelések kiegészítéséhez több mint 25 féle vegán Santana ampulla variációkból választhat.
Szempilla és szemöldökfestéshez ajánljuk az intenzív, mély és tartós színt adó Orenna Color festéket.

Miért válasszam a Lanèche Hungary professzionális kozmetikumokat?

Mert hiszünk abban, hogy professzionális kozmetikumokkal, prémium minőségű kezelőanyagokkal lehet a legtökéletesebb eredményt elérni a kozmetikában.

Innovációs Szépségápoló Program

Személyre szóló kezelési tervek és termékcsoportok állnak a rendelkezésedre, közel minden bőrproblémára. Az általunk forgalmazott professzionális kozmetikumok megismerését segítő hatóanyagismereti tanfolyamokat szervezünk, hogy szakértővé válhass.

Speciális bőrápolás

A termékkínálatunkban megtalálhatóak Courtin gyógyhatású teafaolajos készítmények, melyek az ausztrál teafaolaj baktericid, fungicid hatásánál fogva segítenek megelőzni és gyógyítani a gombás és bakteriális eredetű bőrbetegségeket. Illetve az aknés, problémás bőrök állapotjavításához nagyban hozzájárulnak.

Vegán ampullák

A Santana termékek többnyire vegán ampullák, állatkísérlet mentes készítmények, melyek gyártásánál szintén kerülik a parabének, PEG származékok, halogént tartalmazó tartósítószerek használatát. Közel 21 féle ampulla, problémaorientáltan.

Magas hatóanyag tartalom

100%-ban tiszta növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitamint, provitamint, koenzimet, antioxidánst tartalmaznak a kezelőanyagok, ampullák, kittek. A Lanèche professzionális kozmetikumok biomimetikus hatásúak, így könnyebben stimulálják a bőrt a saját megújuló mechanizmusait.

Üdvözlünk a laneche.hu szakmai oldalán, ahol professzionális kozmetikai termékeket és szolgáltatásokat találsz. Forgalmazott márkáink: ORENNA, LANЀCHE, SANTANA, COURTIN, HENRIËTTE FAROCHE, NOUVEAU CONTOUR, MARIE CHRISTINE.

Köszönjük, hogy minket választottál és hozzájárulhatunk szakmai sikereidhez.

Mivel rendelkezel kozmetikus végzettséggel a szakmai belépéshez előzetes regisztrációra van szükséged végzettségedet igazolva (bizonyítvány). Ezáltal a teljes termékskála elérhetővé válik számodra szakmai áron, beleértve a speciális kezelőanyagokat kabin kiszerelésben, szérumokat, festékeket, ampullákat és kitteket.

Kérünk jegyezd meg a belépési adataidat (regisztrációs email címet és a jelszót), mellyel a későbbiekben a “Fiókom” oldalon bármikor beléphetsz azonnal az oldalunkra!

A céges számlaadatok megadására később a “Fiókom” menüpontban lesz lehetőséged!

Ha nem vagy kozmetikus, kérlek nyomd meg a “nem vagyok kozmetikus” gombot. Ekkor átjutsz a lakossági webshopunkra, ahol tudsz vásárolni.

Regisztráció