nouveau_contour_slider_b

Sminktetováló tanfolyamok

A Nouveau Contour Akadémia többlépcsős rendszerben tökéletes oktatási platformot nyújt ahhoz, hogy professzionálisan képzett szakemberré válj a sminktetováló tanfolyamainkon, melyeket Budapesten tartunk!

Az esztétikus tetoválás legfontosabb feltétele a jól képzett szakember. A tetoválónak és különösen a sminktetoválónak nagyon komoly felelőssége van, hiszen az arcon dolgozik, tartós beavatkozást végez. Ezért is tartjuk kifejezetten fontosnak az oktatást, a tudásunk továbbadását. A Permanent Makeup Oktatást vezető instruktor Császár Zsuzsanna kozmetikus mester, a Nouveau Contour cég vezető sminktetováló trainere, szakoktató. A Nouveau Contour cég mestertetováló kurzusát végezte el, majd szakoktatói diplomát Pécsett a tetoválás oktatás témájából írta. Nemzetközi (EU,USA) sminktetováló és orvosi tetováló diplomával rendelkezik.

Képzéseink három  csoportra oszthatók: alap és fókuszorientált tanfolyamok, illetve workshopok.  A fő különbség a tanfolyam és a workshop között, hogy míg az elsőnél  a tanuló dolgozik élő modellen és lehet akár kezdő is, míg az utóbbinál egy speciális technika tökéletesítésén van a hangsúly melyen az oktató mutat be.

Az alaptanfolyamunkat kezdőknek ajánljuk, akik rendelkeznek kozmetikusi végzettséggel. A kis csoportos 1-2 fős tanfolyamokon alkalmazás irányítottan lépünk előre 40 órás (5 nap). Az elméleti és gyakorlati oktatáson magas szintű tudást és ismeretanyagot, valamint Európai Uniós diplomát kapnak a résztvevők. Az elméleti képzésen túl (fertőtlenítés, higiénia, allergia teszt, bőrtónusok, színelmélet, érzéstelenítők fajtái, tanácsadás, nyilatkozatok, marketing).  A gyakorlati  rész  átfogóan foglalkozik a szemöldök, szem és a száj felépítésével, az előrajzolás fontosságával a precizitás jegyében. Gyakorlás után a szemöldök, szem-, és szájtetoválást készítenek élő modellen, szakképzett oktatónk irányításával.

Haladó tanfolyamokon (1-2 nap) a gyakorlott kollégáknak oktatunk púderes, szálas és hybrid szemöldök sminktetoválást, microblade technikát, szemsatírozást több színnel és 3D szájsatír készítését. Foglalkozunk orvosi mikropigmentációval is.

Látogass el kapcsolódó oldalainkra!