Nouveau Contour sminktetoválás utáni ápolókrém

Sok tetováló szakember számára nyújt segítséget a Nouveau Contour cég terméke az After Care tetoválás utáni ápolókrém. Az utóápoló krém segíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a bőr láthatatlan vízleadását és a puhán tartja a bőrt. Védi a tetovált felületet a külső kórokozóktól és nyomóhatásával segíti a pigmentek bent maradását.

Mennyiség: 1db

Érdemes együtt vásárolni

Nouveau Contour sminktetoválás utáni ápolókrém

Nouveau Contour sminktetoválás utáni ápolókrém

Sok sminktetováló szakember számára nyújt segítséget a Nouveau Contour cég terméke az After Care tetoválás utáni ápolókrém. A tetoválás elkészítése után a kontúr helyén pörk képződik a felületen, amit nem szabad kapargatni, irritálni. Az utóápoló krém segíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a bőr láthatatlan vízleadását és a puhán tartja a bőrt. Védi a tetovált felületet a külső kórokozóktól és nyomóhatásával segíti a pigmentek bent maradását. A sminktetoválás utáni ápolókrém használatával még tökéletesebb kontúrokat készíthetünk. Esztétikus, steril csomagolásban kerül forgalomba a színtelen, teljesen illatmentes krém, melyet bármely tetovált felületre alkalmazhat. Felbontás után a vendégnek odaadjuk, hogy kizárólag ezzel ápolja tetoválását a teljes gyógyulásig. A bőséges mennyiség korrekcióra is elegendő! Bármelyik tetoválógéphez ajánljuk sminktetoválás után!

Nouveau Contour sminktetoválás utáni ápolókrém

Mennyiség: 1db

Miért válaszd a professzionális termékeket a drogériások helyett?
Profi felhasználásra készülnek, kozmetikusaink országszerte használják.
Ha szereted a magasabb hatóanyag-tartalmat.
A hatásosabb, jobb eredményt.

Sminktetováló termékek

“A profi sminktetováló nem elégszik meg a közepes minőségű sminktetováló termékekkel, mindig, mindenben a maximumra törekszik és ezért képes áldozni is. A leghatékonyabb sminktetováló gépet használja, a legjobb minőségű sminktetováló pigmenttel dolgozik, és kiválasztja a legbiztonságosabb higiéniai modulokat, valamint sminktetováló kiegészítőket..”

Császár Zsuzsanna

Ezek is érdekelhetnek