Pepha Tight Face bőrfeszesítő ifting szérum

A Pepha® Tight szérum különleges bőrfeszesítő, mely a Nannochloropsis oculata mikroalgának (sárga alga) a természetes kivonata.  Azonnal feszesíti a bőrt, erősíti a kötőszövetet, és így látványos lifting hatást ér el. Védi a bőr sejteit a káros oxidációs folyamatok ellen, és stimulálja a természetes kollagén termelődését.

Kiszerelés: 75ml

 

Érdemes együtt vásárolni

SKU 20276 Kategória Címke

Pepha Tight Face bőrfeszesítő ifting szérum

Pepha Tight Face Lifting szérum bőrfeszesítő hatóanyagaival fiatalon tartja a bőrt.

A Pepha® Tight Face Lifting szérum különleges bőrfeszesítő, mely a Nannochloropsis oculata mikroalgának (sárga alga) a természetes kivonata. Ez az alga egy speciális művelési technikának és az optimális fejlődési feltételeknek köszönheti az egyedülállóan magas minőségét és tisztaságát. Aminosavakat, poliszaharidokat, C, E, B5 és B12 vitaminokat is tartalmaz. Azonnal feszesíti a bőrt, erősíti a kötőszövetet, és így látványos lifting hatást ér el. Védi a bőr sejteit a káros oxidációs folyamatok ellen, és stimulálja a természetes kollagén termelődését.

Alkalmazható kezelési programok részeként. Manuálisan vagy Gépi kezelés esetén: Ultrahangos kezeléshez vagy tű nélküli mezoterápiához is alkalmazható. Iontoforézissel 5 percig + póluson juttassuk be.

Miért válaszd a professzionális termékeket a drogériások helyett?
Profi felhasználásra készülnek, kozmetikusaink országszerte használják.
Ha szereted a magasabb hatóanyag-tartalmat.
A hatásosabb, jobb eredményt.

Kiszerelés: 75ml

Ezek is érdekelhetnek