Vásárlás menete

A Lanèche online shopból történő megrendelésre minden nap 0-24 óra között van lehetőség.

A Lanèche online shopban megvásárolható termékek a www.laneche.hu  oldalon tematikusan rendszerezve jelennek meg.

Az adott termékkategóriára kattintva jeleníthetők meg a kategóriához tartozó találatok. A találati oldalon a termék képe alatt feltüntetésre kerül a termék bruttó eladási ára, egységára, a termék megnevezése, rövid leírása és kiszerelése, a termékjellemzők, valamint az esetleges figyelemfelhívó jelzések, feliratok.

A termékre vonatkozó további, részletes információk – így a termék részletes leírása, a termékkel kapcsolatos figyelmeztetések, a termék összetevői, a termék használatával kapcsolatos további információk, a termék gyártójának adatairól kérésre külön információt adunk.

A termék képére, megnevezésére vagy a kosár szimbólumra kattintással, a termékhez tartozó adatlapon (termékoldal) érhetők el.

A regisztrált Vásárló e-mail címe és jelszava megadásával jelentkezhet be a Lanèche ügyfélfiókjába. Vendégként történő megrendelés esetén bejelentkezésre nincs szükség.

A Vásárló az „Azonnal szállítható” megjelöléssel ellátott terméket, a kívánt mennyiség kiválasztását követően, a „Kosárba” gombra kattintással helyezheti a kosarába.

Ha a Vásárló folytatni kívánja a vásárlást, a „Vissza” gombra kattintással térhet vissza a találati oldalra.
Ha a Vásárló befejezte a vásárlást, a „Kosár” gombra kattintva indíthatja el a megrendelést.
A kosár tartalmának ellenőrzését követően a Vásárló a „Vásárlás folytatása” gombra kattintással folytathatja a vásárlást vagy a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintással továbbléphet adatai és számlázási címe ellenőrzéséhez, mely adatokat – szükség esetén – a „Módosítás” gombra kattintással módosíthat. A vendég vásárló a „Tovább a fizetéshez” gomb megnyomását követően az „Új vagyok” oszlop legalsó sorában a „Tovább vendégként” gombra kattintva léphet tovább személyes adatai és számlázási címe megadásához.

A továbblépéshez a Vásárlónak nyilatkoznia kell, hogy tudomásul veszi és elfogadja az ÁSZF-et, az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, valamint az elállási jogra vonatkozó tájékoztatást. A Vásárló nyilatkozatát az erre szolgáló jelölőnégyzet kipipálásával teheti meg.

A „Tovább” gombra kattintással a Vásárló továbbléphet a szállítási cím, valamint a szállítási mód kiválasztásához, illetve megadásához. A Vásárló a szállítást kérheti a számlázási címére vagy megadhat a számlázási címtől eltérő szállítási címet. A Vásárlónak – a megrendelésével összefüggő kapcsolattartás megkönnyítése érdekében – meg kell adnia telefonszámát.

A „Tovább” gombra kattintás után a Vásárlónak fizetési módot kell választania, amely online bankkártyával történő fizetés vagy utánvét lehet, vagy személyes átvétel.
A fizetési mód kiválasztását követően a Vásárlónak lehetősége van arra, hogy áttekintse, ellenőrizze, valamint módosítsa megrendelését és adatait.

A Vásárló a „Vásárlás most”  gombra kattintással fejezheti be a vásárlást és küldheti el megrendelését. A Vásárló kifejezetten tudomásul veszi, hogy a „Vásárlás most” gombra kattintással fizetési kötelezettsége keletkezik a Szolgáltató felé.

Online bankkártyával történő fizetés esetén a Vásárlónak a „Vásárlás most” gombra kattintást követően kell megadnia bankkártyaadatait, majd a „Jóváhagyás” gombra kattintással hagyhatja jóvá a fizetést.

A Vásárló a „Vásárlás most” gombra kattintást megelőzően bármikor megtekintheti és módosíthatja megrendelését és adatait. A „Vásárlás most” gombra kattintást követően a megrendelés és az adatok módosítására már nincs lehetőség.