50%-os AHA savas kezelés a kozmetikában

Hogyan működik az AHA savas hámlasztás?

Kozmetikusoknak általában a legtöbb problémát 2 fajta bőrtípus kezelése okoz gondot. Az egyik a szeboreás, aknés bőrök, a másik az idősödő, ráncosodó bőrök hatékony kezelése.

Mind a két esetben vannak merőben különböző  és hatékony kezelési módok, de a kíméletes gyümölcssavas hámlasztás egy univerzális megoldást tud nyújtani ezekre az összetett problémákra.

Kiválóan alkalmazható a Lanèche 50%-os AHA savas glycopeeling kezelése, anélkül, hogy erős kipirosodást, vagy komoly (lemezes) hámlást okozna, mivel a hatóanyagot mikroszférákba zárták, így a savat folyamatosan és egyenletesen engedi ki a bőrben. Megtartja a hámrétegben, ezért nem okoz eritémát a kötőszöveti állományban, hanem a bazális réteg osztódását serkenti elsősorban. Annak ellenére, hogy nagyon erős (50%-os AHA sav), még érzékeny bőrökre is használható. Hatására a szaruréteget vékonyodik, ezáltal simább, puhább, egyenletesebb lesz a bőr, az élő réteg pedig vastagodik a bazális réteg stimulálásával.

Az 50%-os AHA gyümölcssav hatására teljesen megújul a bőr, halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a hegek dominanciáját! Mindamellett, hogy javul a bőr felszívóképessége, bőrlégzése, serkenti a kollagénrostok képződését, ezáltal sokkal rugalmasabb és feszesebb is lesz a bőr!

A kezelést viszont nyári időszakban nem ajánlatos végezni és fontos, hogy a vendégek megfelelő tájékoztatást kapjanak az otthoni ápolással, teendőkkel kapcsolatban.

Hogyan alkalmazzuk a Lanèche 50%-os Glycopeeling kezelőanyagot?

A letisztított arc, nyak és dekoltázs bőrre applikátor segítségével vigyük fel a savat, úgy hogy a szemeket előtte letakarjuk. Hagyjuk hatni maximum 5 percet, majd a neutralizálóval semlegesítsük a savat. Állítsuk vissza a pH értéket lotion használatával, majd kezdődhet a bőr táplálása. A kezelt problémának megfelelően használjunk ampullát, szérumot és maszkot. A kezelés végén ne masszírozzuk a bőrt, hanem csak krémezzük át óvatosan nyugtató, hámosító Lanèche krémmel.