Anti-ageing kezelések, hatóanyagokkal

 

Bőrünk öregedése bár természetes folyamat, mégis kozmetikusként gyakran találjuk szembe magunkat ezzel a problémával, hiszen vendégeink jelentős része szeretné megelőzni ezt a folyamatot, vagy legalábbis tenni valamit ellene.

Fontos feladatunk szakemberként, hogy felhívjuk a 25 év feletti vendégeink figyelmét az anti-ageing kezelések fontosságára.

A bőr öregedését elsősorban az oxidációs folyamatok okozzák. Az oxidáns molekulák keletkezése természetes módon történik sejtjeinkben. Ezeknek a molekuláknak az elszaporodását az UV sugárzás, a stressz és a dohányzás is fokozza.  Szabadgyökök jönnek létre, melyek képesek más részecskéktől ellopni a számukra szükséges anyagokat. Így pedig egy olyan láncreakció indul be, mely a bőr öregedéséhez vezet.

Az antioxidánsok szerepe:

Az antioxidánsok optimalizálják az egyensúlyt a szabadgyökök termelődése és eliminálása között. Hiszen az antioxidánsok megfelelő anyagokat juttatnak a szabadgyökökbe, ezzel megszakítva a bomlasztó láncreakciót, megóvja bőrünket az öregedés folyamatától. Nem beszélve arról, hogy az antioxidánsoknak köszönhetően a kollagén is lassabban indul lebomlásnak.

Erdei gyümölcsös antioxidáns kezelő szett:

Vitaminok, aminosavak, nyomelemek egyedi keveréke, melyek a maszk anyagcsere fokozó hatásának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is táplálják. A vörös bogyós gyümölcsök, mint a fekete ribiszke, a málna, erdei szamóca, tőzegáfonya közismerten magas antioxidáns hatóanyaggal rendelkeznek. Jótékony hatásuknál fogva védik a bőrt a szabad gyökök ellen. A vörös gyümölcsökben található nagy dózisú multivitaminok helyreállítják és normalizálálják a bőrben lejátszódó biokémiai folyamatokat. A maszkban lévő algákban ásványi anyagok és nyomelemek elősegítik a bőr hidratáltságát, hogy a sejteken több nedvesség adszorbeálódjon. Az aminosavak serkentik a fehérjeszintézist, a kollagén és elasztin termelődését.

 

A kezelő kit 4 kezelésre elegendő

 

                 Tekintsd meg webshopunk kínálatát és találd meg számodra a legmegfelelőbbet.