Szem alatti karikák ellen!

karikás szem kialakulásának számos oka lehet. Leggyakoribb okai a fáradtság és alváshiány, környezeti hatás, öregedés, genetika, betegség, allergia és a stresszt sem zárhatjuk ki. Nézzük mivel kezelhetjük a duzzadt karikás szemeink.

Nehéz, de nem lehetetlen feladat a karikák elfedése. Mindig használjunk bőrünkhöz megfelelő fényvédő krémet. A szem alatti bőrréteg még vékonyabb, mint az arc más területein, így ennek védelme igen fontos. A Lanèche nappali krémjei közül kivétel nélkül mindegyik tartalmaz fényvédőt. A Marie Christine folyékony krémalapozója tökéletes fedést ad a karikákra. Válasszunk a bőrünk árnyalatánál kicsit világosabb színt. Természetesen nem az a cél, hogy folyamatosan takargassuk a szemünk alatt éktelenkedő sötét karikákat, hanem, hogy ne is legyenek ott egyáltalán. Ennek érdekében minden nap használjunk szemkörnyék ápolót. A tökéletes szemkörnyék ápoló nemcsak hidratálja, frissíti és védi a szem körüli érzékeny bőrt, de megvéd a sötét karikáktól és a szem alatti táskák kialakulásától is, emellett simítja a bőrünket és felfrissíti a tekintetünket.

Az öregedés előre haladtával erőteljesebb segítségre lehet szükségünk. Ehhez adunk egy kis segítséget!

Negyven év alatt a hölgyek bátran választhatják a Lanèche Eye Lift szemráncfeltöltő /kisimító krémet, mely gondoskodik a szemkörnyéki törékeny és vékony bőr ápolásáról, segít eltüntetni a sötét karikákat, és csökkenti a szarkalábakat.

Negyven éve felett válasszuk a Lanèche Q10 Nutri Lift feszesítő szemkörnyék ápoló krémet. A szem körüli bőrt erősebbé és rugalmasabbá teszi. A bőr intenzíven táplált és védett lesz a Q10 koenzim által, mely szabadgyök fogó. Az összetevők, mint a B5 vitamin, hidratáló és gyógyító a bőr számára. A krém gazdag E vitaminban, amely védelmet nyújt az anti-oxidánsokkal szemben.

Tekintsd meg webshopunk kínálatát és találd meg számodra a legmegfelelőbbet.