A bőr kollagén tartalmának megőrzése

kollagén egy olyan fehérje, amely a testünkben megtalálható fehérjék, legnagyobb százalékát teszi ki. Aminosavakból áll össze, glininből, prolin, alninből, és hidroxiprolinből. Ezeket az aminosavakat a szervezetünk is képes előállítani, de az öregedés folyamatával, bőrünk kollagén termelése csökken. Ezért nagy szükség van arra, hogy a kollagént rendszeresen és megfelelően pótoljuk bőrünk számára.

Mi mindenben segít a kollagén?

Ráncok feltöltése:

A kor előrehaladtának első jele, a megereszkedett bőr mellett az apró ráncok megjelenése. A prevenció a legfontosabb, ugyanis fontos tudni hogy az időben megkezdett kollagén pótlásnak hála, késleltetni tudjuk a ráncok megjelenését.

Problémás bőr javítása:

A kollagén nem csak a bőr öregedés késleltetésének szerepét tölti be, de a problémás, aknés bőr kezelésében is hatékony segítség.

A bőr kollagénvesztésének jelei:

-megereszkedettebb petyhüdtebb bőr, mely veszít feszességéből.

-korai szakaszban apróbb ráncok megjelenése, kesöbb mélyebb ráncok megjelenése

-pigmentfoltok

-bőr fakóvá élettelenné válik

Ahogyan említettük a legfontosabb a megelőzés, ennek érdekében, a megfelelő éjszakai és nappali krém használata elengedhetetlen.

Lanèche Collagen Booster nappali és éjszakai krém kíváló hatást eredményez az érett, vízhiányos bőröknél. Táplál, kisimít, és pótolja a megfelelő kollagén mennyiséget.

 

Tekintsd meg webshopunk kínálatát és találd meg számodra a legmegfelelőbbet.