Problémás bőrre, Ampulla (is) a megoldás!

Sok kollégának gondot okoz a serdülőkori problémás bőrök közép és hosszútávú hatékony kezelése, illetve az érzékeny hajszálértágulatos bőr kíméletes ápolása.

A serdülőkor viszonylag hosszú időszakában markáns élettani változásokon mennek keresztül a tinédzserek-fiatalok, mind biológiai mind pszichológiai értelemben. Kozmetológiai szempontból a hormonális változások következtében felborul a faggyú termelésének egyensúlya, ami aknék kialakuláshoz vezet. 

A rosacea a túlérzékeny bőrre jellemző bőrprobléma. Megjelenése hasonló az aknéhoz, a bőrön papulák és pustulák keletkeznek. A rosacea esetében azonban, a pattanással ellentétben, nincsenek eltömődött pórusok, a bőr inkább száraz, mint zsíros, és nem keletkeznek pattanásos hegek sem. 

A bőr helyes faggyútermelésének egyensúlyát fenntartani ebben a korban szinte lehetetlen, de rendszeres kezeléssel megkönnyíthetjük a tisztább bőrkép megőrzését.

“A kozmetikus feladata főképp az aknék megelőzése, illetve annak szakszerű kezelése. Fontos feladat tanácsot adni az otthoni ápoláshoz.  Felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan érdemes kezelnie, tisztítani a tinédzsernek a bőrét, illetve mit nem javasolt tennie annak érdekében, hogy átvészelje ezt a kritikus korszakot anélkül, hogy maradandó sérülést okozna hosszútávon.”  

A problémás bőr alatt nemcsak a tinédzsereknél jellemző elváltozásokat értjük, hanem például a kuperózisra (hajszálértágulatos) hajlamos bőrt is. Itt különösen nagy odafigyeléssel kell megválogatni a kezelés milyenségét és a hatóanyagok típusát, hiszen hiperérzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrökről beszélünk.

A tini és a problémás kozmetikai kezelések sikerességéhez nagyban hozzá tudnak járulni a Santana ampullákba zárt aktív hatóanyagok. Célzott tápanyagbevitellel helyreállíthatják, nyugtatják, feltöltik az érzékeny, gyullad arcbőrt.

Ehhez tudjuk ajánlani az általunk forgalmazott Santana termékekből álló tökéletes válogatást, mely különböző hatóanyagú ampullákat tartalmaz. A válogatásban megtalálhatóak a következő típusok: Couperose; Mélytisztító; Szeborrea és Akne; EchinaCare; Bio-Protect; Sebum Balance; O2; Alga.

Az ampullák hatékony bőrbe juttatását gépi kezelések használatával fokozhatjuk, melynek megválasztása függ a vendég bőrének állapotától….

 ….ezekről részletes információt találsz itt a weboldalunkon!